Project Description

ПРЕМИУМ ШИЈАТСУ МАСАЖЕР

Премиум Шијатсу масажерот во целост ги имитира движењата на раката во текот на масирањето  т.е. прави Шијатсу рачна  масажа!

Дизајниран е ергономски да може да се прилагодува на линијата на телото и така масира без болка во делот кај грбниот, вратниот или лумбалниот предел на телото. Продира длабоко во мускулите на телото, ја ослободува напнатоста со помош на иновативната техника која на ритмички начин изведува нежни движења истовремено наизменично во насока на  стрелките на часовникот и обратно. Тајната е во двокомпактните, многу моќни двонасочни топки кои делуваат на болното место со употреба на соодветна сила и притисок.

Инфрацрвените светла ги загреваат мускулите и ја стимулираат циркулацијата. Без разлика дали седите, стоите или лежите, ставете го Премиум Шијатсу масажерот на болното место.

Масажерот делува позитивно на вашето здравје, и тоа:

  1. Го стимулира нервниот систем
  2. Го намалува стресот и заморот
  3. Ја намалува напнатоста во мускулите и болките во грбот
  4. Ја активира циркулацијата
  5. Ја враќа енергијата и виталноста
  6. Опушта и носи благосостојба

КАКО СЕ КОРИСТИ

За користење во стан, канцеларија или автомобил:

  1. Приклучете го адаптерот AC во (приклучок) од  220 волти ако го користите во домашни услови. За во автомобил е предвиден адаптер кој се  вклучува на местото за запалка.
  2. На масажерот има 3 копчиња. Вклучувањето е на средното копче, а останатите две копчиња се предвидени за менување на насоката на ротација на топките и за  вклучување и исклучување на инфрацрвеното светло.

 ОРГИНАЛНИ ПРОИЗВОДИ – На производите од Premium Grupacija даваме 20 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА!