Project Description

ОМНИА АКВА ФИЛТЕР

Omnia филтер за вода – цена 8.000,00 денари, а со промо попуст 4.000,00 денари

ОМНИА АКВА филтерот се состои од 5 слоеви, со различна филтрирачка намена, со вградена фолија од сребро и злато, внимателно комбинирани , со цел да се постигне саканиот ефект. Помеѓу трите слоеви на ткаенина од микробиолошки влакна има дебел слој на активен јаглен и слој на соодветен зеолит.