Project Description

ЕЛЕТО КАМИЛА ПРОГРАМА – НОВО

ЕЛЕТО ПЕРНИЦА

 

– 100% МЕРИНО КАМИЛА WOOLMARK ВОЛНА
– ИДЕАЛНИ ДИМЕНЗИИ ПО ПОРЕПОРАКА НА ДОКТОРИТЕ
– ЗАДРЖУВА ПРАВИЛНА ПОЛОЖБА НА ГЛАВАТА И ВРАТОТ
– ПРОЗРАЧНА
– УПОТРЕБА ПРЕКО ЦЕЛАТА ГОДИНА
– ТЕРМОРЕГУЛАТОРСКИ СВОЈСТВА
– АНТИБАКТЕРИСКИ И АНТИАЛЕРГИСКИ

– ДИМЕНЗИИ: 40 x 80 cm

ЕЛЕТО ПОКРИВАЧ

– 100% МЕРИНО КАМИЛА WOOLMARK ВОЛНА
– ПАМУК ОД ДРУГАТА СТРАНА
– ПРИРОДЕН ПРОЗРАЧЕН МАТЕРИЈАЛ
– УПОТРЕБА ПРЕКО ЦЕЛАТА ГОДИНА
– ТЕРМОРЕГУЛАТОРСКИ СВОЈСТВА
– АНТИБАКТЕРИСКИ И АНТИАЛЕРГИСКИ

– ДИМЕНЗИИ: 140 X 200 cm / 200 X 200 cm