Project Description

СИБИРСКИ БОР ПРОГРАМА

ЗОШТО СИБИРСКИ БОР?

Сибирски бор има позитивен ефект на целокуониот човеков организам, а пред се᾽ на кардиоваскуларниот систем.Содржи многу витамини: А, Е, В и D, како и висок концентрат на Омега 3 и Омега 6 масни киселини кои помагаат при смалување на холестеролот бо крвта и спречува здебелување на крвните садови.Исто така, помага и во подобрување на еластичноста на крвните садови и нормализирањето на крвниот притисок.

ПОКРИВАЧ СИБИРСКИ БОР

– 100% МЕРИНО WOOLMARK ВОЛНА ОД ЕДНАТА СТРАНА/ПА ПРОТКАЕН СО СИБИРСКИ КЕДАР ОД ДРУГАТА СТРАНА
– ПРОЗРАЧЕН
– АНТИБАКТЕРИСКИ
– АНТИАЛЕРГИСКИ
– УПОТРЕБА ВО ТЕК НА ЦЕЛАТА ГОДИНА
– ТЕРМОРЕГУЛАТОРСКИ СВОЈСТВА
– ГОЛЕМА ВПИВАЧКА МОЌ/НЕМА ПРЕКУНЕРНО ПОТЕЊЕ
– МЕК, УДОБЕН И ЛУКСУЗЕН
– СИБИРСКИОТ КЕДАР Е ОДМОР ЗА СРЦЕТО

– ДИМЕНЗИИ: 135 x 195 cm, 195 x 195 cm

ПЕРНИЦА СИБИРСКИ БОР

– PRIRODAN PROZRAČAN MATERIJAL

– PAMUK PROTKAN PRODUKTIMA SIBIRSKOG BORA SA GORNJE STRANE

– IDEALNE DIMENZIJE PO PREPORUCI LEKARA

– ZADRŽAVA PRAVILAN POLOŽAJ GLAVE I VRATA

– VEOMA VISOK NIVO PROZRAČNOSTI

– ANTIBAKTERIJSKI

– ANTIALERGIJSKI

– TERMOREGULATORSKA SVOJSTVA

– UPOTREBA TOKOM CELE GODINE

– DIMENZIJE: 40 x 80 cm