За нашата компанија

Premium произодите се сертифицирани со WOOLMARK квалитет и како такви се заштитени како оригинални на пазарот. Постојат бројни слични производи, копии кои се продаваат по слични или повисоки цени, а немаат сертификат за потеклото и квалитетот на метеријалите.
Институтот на Woolmark е многу ригорозен кога станува збор за квалитетот.
Редовно се контролира и се тестира неговиот квалитет во овластена лабараторија на Woolmark (за Европа и Италија). Симболот на Woolmark со промотивните и ПР активностите е достапен на пазарот, па според анкетите во светот, 70–80% од анкетиораните го препознаваат овој знак како гаранција за квалитет. Има повеќе од 7,5милијарди Woolmark етикети на разни волнени производи во последните 50 години, а во истражувањето на Financial Times овој бренд искачен е на 7 место на листа од 50 најпознати брендови во последните 100 години. На табелата се пласира дури и пред Coca-Cola и Mercedes.

Woolmark licenced partner

Тие се користат од милиони луѓе ширум светот кои сфаќаат дека здравјето е над сите и се грижи за себе и за своите семејства. Најчестиот начин на работа на нашата компанија е директна презентација и дистрибуција, бидејќи на овој начин можеме да му овозможиме на корисникот на самото место да се запознае со производот. Ова е голема предност за разлика од телевизиските реклами, реклами во весници, интернет презентации и други канали за промоција. Дополнителна корист за корисниците на овој вид на работа е да им се обезбеди достапна цена поради пониските маркетинг трошоци. На овој начин, нашите производи не се привилегија на богатите луѓе, но се достапни за секого, особено затоа што се здравствени производи.

Постојат многу слични производи на пазарот, но ние го избравме со избирање на материјалот. Водени од ефектот на здравјето и периодот на употреба, нашите производи имаат стручно пресметани композиции од природни материјали (густина на волна, количество на сребро, квалитет на кашмир, густина на мемориската пена, тежина и ткаат на волна).

Поради сите овие карактеристики, во соработка со производителот обезбедуваме гаранција од 20 години. Бидете сигурни дека сте во квалитет и да си дозволите себе и вашите сакани најдобри производи за здрав живот, удобен и мирен сон, неопходен за здравјето на вас и на вашите семејства.

 

ЗОШТО ПРАВИМЕ ДИРЕКТНИ ПРЕЗЕНТАЦИИ?

Најчест начин на работа на нашата компанија е директна презентација и дистрибуција бидејќи на тој начин можеме на корисникот на лице место да му овозможиме запознавање со производот. Тоа е голема предност во споредба со ТВ рекламите, огласите во весници, интернет презентацијата и други видови промоции. Додатен бенефит за корисникот од овој вид на работа е тоа да се овозможи прифатлива цена поради помал трошок за маркетинг. На овој начин нашите производи не се привилегија за богати луѓе, туку се достапни на сите, особено поради тоа што се работи за производи за здравје.
На пазарот постојат многу слични производи но само ние се двоиме по изборот на материјали и нашите производи заштитени се од надлежни државни институции. Водејќи се со ефикасно извршување и рок на употреба, во нашите производи има професионално пресметан состав од природни материјали (густина на волна, количина на сребро, квалитет на кашмир, густина н а мемори пена, тежина и ткаење на волна).Уверете се во квалитетот и овозможете си на себе и на своите најмили одлични производи за здрав живот, удобен и мирен сон, неопходен за вас и вашите најблиски.

ПОДОБАР ЖИВОТ ЗА ВАШИТЕ НАЈМИЛИ!

Сите сме склони да живееме од денеска за утре. Даваме неколку стотици евра за најновите модели на мобилни телефони, како и неколку илјади евра за најновиот автомобил или уште еден спрат на нашата куќа. За здравјето за жал најчесто размислуваме тогаш кога е веќе загрозено.
Целта на нашата компанија е:
1. „Здравиот човек има илјада желби, а болниот има само една – да биде здрав.”
2. ЧОВЕК КОГА САКА НЕШТО БАРА НАЧИН ДА ГО ОСТВАРИ ТОА, А КОГА НЕ САКА БАРА ИЗГОВОР! НИЕ СМЕ ТУКА ЗА ЗАЕДНИЧКИ ДА НАЈДЕМЕ НАЧИН ЗА ВАШ ПОЗДРАВ ЖИВОТ.
Доколку ги согледате сите факти на кои Ве упативме, сигурни сме дека ќе сватите колку нашите производи ви се навистина неопходни вам, на вашоите деца, вашите родители, баби и дедовци, внуци и правнуци, пријатели и сите останати за кои се грижиме.