20 years of warrantySatelit Premium Group Brand Leader Award 201823 godine biznis partner 2017 nagradaSatelit Premium Group Link

Св. Кирил и Методиј бр.20, тел: 023179129

НАША ПАЛЕТА НА ПРОИЗВОДИ

Топ магнетно-терапевтска програма за сите возрасти

 ОРГИНАЛНИ ПРОИЗВОДИ – На производите од Premium Grupacija даваме 20 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА!

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО НАШИОТ КАТАЛОГ
Sibirski Kedar - Longer Lifer Kolekcija

ЗОШТО СИБИРСКИ БОР?

Сибиркиот бор има позитивен ефект на целокуониот човеков организам, а пред се‘ на кардиоваскуларниот систем.
Содржи многу витамини: А, Е, В и D, како и висок концентрат на Омега З и Омега 6 масни киселини кои помагаат при смалување на холестеролот во крвта и спречува здебелување на крвните садови. Исто така, помага и во подобрување на еластичноста на крвните садови и нормализирањето на крвниот притисок.
За споредба, во производите од сибирски кедар има 3 пати повеќе Омега 3 и Омега 6 масни киселини за разлика од рибиното масло, додека пак, витамин Е дури 5 пати повеќе за разлика од маслиновото масло. Проузводите од сибирски кедар имаат примена во медицината, бидејќи научно е докажано дека помагаат и во лечење на проширени вени, реума, гихт, стомакот, спречува згрутчување на крвта, се препорачува на трудници и доилки, а кај пациентите коишто страдаат од најтешките болести го забрзува заздравувањето по некоја интервенција или радијална терапија.

Health 4 All Collection

„Health for all“ колекцијата, како што самиот наслов кажува, е нова Woolmark колекција која е ДОСТАПНА ЗА СИТЕ. Premium Grupacija ги промовира овие производи со 50% попуст, така што сега се достапни за сите коишто сакаат превентивно да се грижат за своето здравје и за здравјето на своите најмили.

Зошто Health For All?

  1. Затоа што сите производи им помагаат на луѓето со здравствените проблеми и ги ублажува истите.
  2. Затоа што е одлична неопходна превенција за сите.
  3. Затоа што сите производи даваат исклучително чувство на комфор, луксуз и пријатност во текот на користењето.
  4. Затоа што преку попустите коишто ги имаме за вас за оваа колекција, производите се достапни на сите…со други зборови: ЗДРАВЈЕ ЗА СИТЕ!
Porodica za stolom pri dorucku

Ви го претставуваме врвниот, здрав и анатомски програм кој за вас како директни дистрибутери го овозможивме по промотивни цени. Поради тоа што материјалите се по потекло од ЕУ, сите производи подлегнуваат на ригорозни контроли за квалитет. Германскиот квалитет и најдобрите италијански материјали и дезени допринесуваат да голем број здравствени работници ги препорачуваат нашите производи како стредства за превентивно, лековито и смирувачко дејство.

Изработени од најквалитетни материјали, разновиден дизајн, боја и текстура, прилагодени за сите возрасти, овие производи овозможуваат апсолутно се што им е потребно на корисниците за мирен и спокоен сон.

Идеален подарок за вашити најдраги. Наменети се за сите возрасти, идеални за сите професии и сите положби на организмот, ова се производи кои апсолутно ќе ве освојат и дадат една сосема нова димензија на секојдневието.

Ставете го добриот сон на прво место, пружете им на Вашето тело и дух она што навистина им е неопходно. Премиум Ексклузив производите претставуваат најдобра инвестиција во долг и квалитетен живот.

sta ometa dobar san?

Околу 30% жени повеќе од повеќето мажи, еднаш месечно се соочуваат со несоница која е најчесто е последица од на:

СТРЕС – дури и мало ниво на стрес, како на пример грижата околу плаќање на сметките, го зголемуваат нивото на хормоните,  кои го зголемуваат крвниот притисок и го забрзуваат срцевиот ритам не се баш идеални услови да потонете во сон.

ПМС – симптоми како надуеност и главоболка предизвикуваат немир поради кој е тешко да заспиете.

ПАРТНЕР – делење на постелата со партнерот го намалува квалитетот на сонот доколку парнтнерот е немирен во текот на вашиот сон. Превртувањето во креветот, рчење, станување во текот на ноќта и слично, го излудуваат партнерот во креветот.

КРЕВЕТ – стариот и истрошен душек неправилно го подржува вашето тело, тоа е причина за немирен сон.

Dobar odmor je pretpostavka zdravlja

Добриот одмор е претпоставка за здравјеa

На сонот влијае и начинот на кој сте го поминале денот, врз основа на тоа од утрата направете мали ритуали кои кога ќе појдете на спиење ќе ви се исплатат и те како. Секое утро будете се во истото време, така што вашето тело ќе се научи на еден ритам. Како поминува времето вашето тело ќе знае кога треба да заспие.
Кафето оставете го за раните утра, навечер подобро напијте се сок.
Физичката активност е најдобр подготовка за добар сон. Затоа препорачливо е барем половина час рекреација дневно.
Сите наведени ставки сепак не се доволни за добар и квалитетен сон. Подеднакво е значаен ако не и најзначаен квалитетот на душекот, перницата, покривачот и постелнината на која спиеме.

Kancelarija Satelit Premium Group-a u Hyatt-u

Најчест начин  на работа на нашата компанија е директна презентација и дистрибуција бидејќи на тој начин можеме  на корисникот на лице место да му овозможиме запознавање со производот. Тоа е голема предност во споредба со ТВ рекламите, огласите во весници, интернет презентацијата и други видови промоции. Дополнителен бенефит за корисникот од овој вид на работа е тоа да се овозможи прифатлива цена поради помал трошок за маркетинг. На овој начин нашите производи не се привилегија за богати луѓе, туку се достапни на сите, особено поради тоа што се работи за производи за здравје.

На пазарот постојат многу слични производи,  но ние се издвојуваме по изборот на материјали и нашите производи се заштитени од надлежни државни институции. Водејќи се од ефикасното влијание и периодот на користење, во нашите производи има професионално пресметан состав од природни материјали (густина на волна, количина на сребро, квалитет на кашмир, густина на мемори пена, тежина и ткаење на волна).Уверете се во квалитетот и овозможете си на себе и на своите најмили одлични производи за здрав живот, удобен и мирен сон, неопходен за вас и вашите најблиски.

Добриот сон го редуцира стресот за 60%
7 часа сон ја зголемува продуктивноста за 30%
Добриот сон влијае на чувството на среќа и задоволство 90%

Woolmark квалитет

На производите од Premium Grupacija даваме 20 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА!

Дознај повеќе

Сите волна

Мерино волна прави значајна разлика во квалитетот на спиењето, што резултира со подобро општо здравје.

Дознај повеќе

Сите магнети

Самата магнетна сила не се лекува. Таа, всушност, благо стимулира исцелителна моќ.

Дознај повеќе